Mekanikkonstruktör

Vill du vara med och driva vår utveckling framåt?

Kreativ Mekanikkonstruktör med passion för teknik och som brinner för att få jobba med rörlig mekanik i avancerade, komplexa maskiner! Du bör vara nyfiken och vilja arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta medarbetare.

Plockmatic är ett framgångsrikt svenskt bolag världsledande inom sitt segment. Vi befinner oss i ett expansivt skede och rekryterar därför fler nyckelpositioner som kan bidra till företagets fortsatta framgång.
Utmärkande för Plockmatic är vår förmåga att ta oss an tvärfunktionella projekt innefattande elektronik, mjukvara, mekanik m.m.
Som anställd på företaget får du möjlighet att arbeta med utvecklande och spännande projekt.
I rollen som Mekanikkonstruktör ingår du oftast i ett projekt, vilket innebär att du får arbeta från ax till limpa och vara med och driva alla moment av produktutvecklingen

Kvalifikationer

Företagets utvecklingsteam behöver stärkas upp med dig som är kreativ, drivande och har ett genuint intresse för teknik och maskiner! Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.
I utvecklingsprocessen ställs höga krav på teknikförståelse inom rörlig mekanik, material, produktion och användarvänlighet. Erfarenhet av kompletta systemimplementationer inom produktutveckling är meriterande då projekten innefattar en hög tekniknivå.

• Du bör vara civilingenjör eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet av avancerade maskiner i egenskap av mekanisk konstruktör
• Du har erfarenhet av och god förståelse för rörlig mekanik och mekatronik
• Du har erfarenhet i något eller ett par av de ledande 3D-CAD systemen

Vi värdesätter din förmåga att våga utmana och driva kreativa idéer. Du är självgående och söker upp den kunskap du behöver för att driva idéer och projekt framåt. Ett genuint tekniskt intresse tillsammans med ditt eget inre driv är viktigt för att vi tillsammans ska fortsätta driva nyutvecklingen inom området framåt.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta:.
Tord Karlsson, Utvecklingschef 070 – 272 82 52
Mikael Lind, Mekanikchef 070 – 602 50 59

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande.
Skicka din ansökan med CV

Plockmatic utvecklar, producerar och marknadsför maskiner för Document Finishing – papperssortering, plockning, häftning, falsning, bindning och kuvertering. Maskinerna är utvecklade för användning in-line tillsammans med högvolymkopiatorer och printrar eller som fristående system. Företagets export är i dag 98 % och vi säljer våra produkter till ett 50-tal distributörer över hela världen samt som OEM-produkter till stora företag som Xerox, Ricoh, Océ-Canon, Konica-Minolta, Pitney Bowes, Sharp och Toshiba.